GAMEHAL EINDHOVEN

Locatie Waalwijk omgeving Eindhoven is geschikt voor feestjes

GAMEHAL HIGHSCORE

Gamehal Eindhoven? Kom snel langs op onze gloednieuwe locatie in Waalwijk. Dé plek om samen met vrienden, familie en kennissen de uitdaging aan te gaan. Wie van jullie gaat er vandoor met de highscore?! ;)

EINDHOVEN
NOORD-BRABANT
Arcade

EINDHOVEN

Bij Highscore hebben we een ideale mix van games: tijdloze klassiekers en toppers van vandaag de dag. Voor jong en oud, voor ieder wat wils! Waar ligt jouw voorkeur?

ROTTERDAM
WAALWIJK
HOGE VUCHT
waar het om draait

MISSIE EN VISIE

Highscore streeft naar een wereld waarin ‘gamen’ mensen fysiek weer bij elkaar brengt. Als ‘familie‘ entertainment centrum Highscore willen wij positief bijdragen aan vriendschappen en familierelaties. Samen gamen is samen lachen, samen verliezen, samen genieten en samen groeien.

In een wereld waarin ‘gamen’ zich steeds meer richt op het individu, is Highscore de plek waar het terug gaat naar de basis: samen zijn. Een plek waar jij komt met vrienden, familie en kennissen voor een onvergetelijke beleving. Het hoeft allemaal niet meer alleen. Samen de spanning voelen maar vooral samen genieten. Het gaat niet alleen om de highscores op de supertoffe games die wij hebben, maar vooral om de highscores van jouw vriendschappen en relaties. Highscore wil vrienden, familie en kennissen samenbrengen met een lach in de omgeving van Eindhoven.

Can you beat the
highscores?! <3

MISSIE
VISIE