IETS TE

VIEREN?

Hebben jij en jouw collega’s iets te vieren en houden jullie wel van een spelletje? Organiseer jouw bedrijfsuitje dan bij Highscore. Kies voor All you can Game, Glow in the Dark Minigolf of doe het allebei! Met wie ga jij de uitdaging aan? Let’s beat that Highscore.

001-instagram.svg
002-facebook-app-symbol.svg
tiktok.svg

Volg Ons

HS_15-7-2022-10.jpg

EEN HIGHSCORE FEESTJE

Wil jij punten scoren met jouw team? Organiseer dan een uniek bedrijfsuitje bij Highscore en kijk of jullie elkaars highscores kunnen verslaan. Maak van jullie bedrijfsuitje een onvergetelijke middag vol uitdagingen en ontvang een echte retro polaroid foto van de deelnemers als herinnering aan deze middag. Highscore is bij uitstek de plek waar je weer terug naar de basis gaat en samen plezier maakt. Creëer herinneringen en vergeet vooral niet jouw collega's te verslaan met een potje NBA Hoops of Pong Knockout! Omdat wij weten dat de tijd vliegt tijdens het gamen, bieden wij verschillende arrangementen aan. Kijk hieronder voor de opties en tarieven.

HS_22-9-2021-13.jpg

GAMEN OF MINIGOLF

Wanneer je jouw bedrijfsuitje viert bij Highscore, hebben jullie de mogelijkheid om te kiezen tussen 60 minuten All you can Game, 18 holes Glow in the dark MiniGolf of een combinatie van deze twee. Als jullie kiezen voor All you can Game, betekent dit dat jouw team 60 minuten onbeperkt kan gamen zonder tickets. Let op: de coinpushers, grijpkranen en de VR vallen hier niet onder. Kiezen jullie voor 18 holes Glow in the Dark Minigolf, dan zet je een stap in de meest bijzondere en avontuurlijke minigolfbaan! Doorloop de verschillende waanzinnige levels en games, en probeer Mitch en Mara te redden van hun ontvoering door de kwaadaardige eindbaas Kong-X… Welk arrangement past bij jouw team?

TARIEVEN BEDRIJFSUITJES

001_arcade_19cb756912.svg

Bedrijfuitje Bronze

12.95

  • 1 uur unlimited gaming
  • Unieke polaroid foto van de groep
🎉

Popular

🎉
003-golf.svg

Bedrijfuitje Zilver

17.95

  • 18 holes glow in the dark mini golf
  • 1 uur Unlimited gaming
  • Unieke Polaroid foto van de groep

WAT ZEGGEN ONZE GAMERS

"Hidden gem! Great game picks, everything is brand new. Fair prices. Soda machines on every floor 😄"

google-icon.png

Hugo Peters

A happy Customer

ZIN IN EEN FEESTJE?

Breng mij in contact